Despre noi

Experiență

Echipa noastră este alcătuită din avocați specializați în domeniul proprietății intelectuale și în dreptul comercial, cu o vechime de peste 12 ani în domeniu.

Profesionalism

Oferim clienților noștri servicii complete la standarde ridicate. Prin intermediul departamentului de proprietate intelectuală, oferim suport juridic și îndrumare în protejarea drepturilor de autor și de creație intelectuală, prin înregistrarea lor la nivelul Uniunii Europene (mărci, brevete, logo-uri, expresii).

Pentru a putea oferi aceste servicii de calitate la cel mai înalt nivel, participăm la toate conferințele și cursurile din domeniul proprietății intelectuale și al dreptului comercial organizate la nivel internațional.

Dezvoltare

Deținem titlul de reprezentanți în fața Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) și suntem autorizați la nivel național de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

Suntem membri ai AIPPI (Asociaţia Internaţională pentru Protecţia Proprietăţii Intelectuale), care este cea mai importantă organizație internațională dedicată dezvoltării și îmbunătățirii regimurilor legale pentru protecția proprietății intelectuale (PI).

Avocatul coordonator al echipei, Adina Ţimonea este:

  • Avocat specializat pe drept comercial, înscris din anul 2006 în Baroul Cluj
  • Avocat coordonator al societății de avocatură Câmpan & Țimonea, cu specializare în proprietate intelectuală din anul 2013
  • Diplomă de consilier în proprietate intelectuală emisă de OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) în anul 2013, înscrisă în CNCPIR (Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România)
  • Acreditare emisă de EUIPO privind înscrierea acesteia în lista de reprezentanți profesionali în fața EUIPO, din anul 2016
  • Certificat de participare la Summer School Geneva, emis de WIPO, anul 2018
  • Certificat de participare și de absolvire al General Course on Intellectual Property, WIPO, 2018
  • Certificat de participare la Summer School Internet Law organizat de Facultatea de Drept din Geneva, 2019
  • Certificat de participare la International Conference of Intellectual Property and Development Geneva, WIPO, 2016