Despre noi

Consiliere în domeniul proprietații intelectuale
 
Agenția TAS
TAS este o agenție de proprietate intelectuală, înființată de ADINA ȚIMONEA – avocat coordonator al Societății Civile Profesionale de Avocatură „Câmpan&Țimonea”, membru în Baroul Cluj din anul 2007 și consilier în proprietate industrială din anul 2013, înscrisă în Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială în specialitatea mărci și indicații geografice.

Cu o experiență de 10 ani în domeniu, agenția oferă servicii complete în aria proprietății intelectuale, constând în consultanță, înregistrare și monitorizare mărci și indicații geografice. Aceasta este acreditată în reprezentarea persoanelor fizice sau juridice în fața Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci ( OSIM), a Oficiul European pentru Proprietate Intelectuală  ( EUIPO ) și a Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale ( OMPI). Agenția se bucură de o echipă complexă de avocați, consilieri europeni specializați în domeniul proprietății intelectuale,  a căror activitate se bazează pe profesionalism, rapiditate și respect față de client.

Clienții agenției au oportunitatea de a beneficia de consultanță în domeniul proprietății intelectuală de la experții noștri, cum ar fi: cercetările documentare la nivel internațional, recomandări în domeniu și monitorizarea mărcilor înregistrate la OSIM.

„Brandul pentru companie este ca și reputația pentru o persoană. Câștigi o reputație bună încercând să duci la îndeplinire cu succes lucruri cu adevărat grele.” Jeff Bezos
Domeniile de activitate în care este specializată Agenția de proprietate industrială sunt exclusiv înregistrarea mărcilor și indicațiilor geografice la OSIM, EUIPO și WIPO, precum și servicii de monitorizare a acestora.

De asemenea, oferim servicii de cercetare documentară a mărcilor în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci, Oficiul de Armonizare pe Piața Externă (OHIM) și a Organizației Mondiale de Protecție a Proprietății Intelectuale (OMPI).

Activitatea agenției se bazează pe profesionalism, pe respect față de clienți și pe atenția îndreptată spre soluționarea în timp util și eficient a litigiilor.

Serviciile oferite de agenție sunt:

Ai întrebări?