+40 745 160 163

Internship în Proprietate Intelectuală

Continuăm programul de internship în cadrul Agenției Tas, care se va desfașura în perioada 10 ianuarie 2022-21 februarie 2022.

TAS este o agenție specializată în domeniul proprietății intelectuale, care se ocupă cu inregistrarea mărcilor și desenelor la OSIM și la nivel international, ofera asistență  de specialitate în înregistrarea brevetelor europene și consultanță în disputele privind numele de domeniu.

Alăturați-vă programului nostru de internship din această iarna (și nu numai) și vă puteți începe cariera în domeniul proprietății intelectuale descoperind provocările, abordarea și procedurile pentru protejarea mărcilor, brevetelor, drepturilor de autor, învățând de la cei mai buni.

Suntem o echipă dinamica și căutăm studenți cu un background multidisciplinar, cu o doză solidă de angajament și abilități lingvistice.

TAS are un birou cozy contemporan în centrul Clujului într-o clădire modernă, cu panorame frumoase și cafea excelentă.

Dacă sunteți student si sunteți pregătiți să învățați un domeniu nou și provocator în timp ce faceți parte dintr-o echipă tânără și dinamică, trimiteți-ne CV-ul acum la office@agentiatas.ro sau office@tasregistration.com. Pentru orice întrebări nu ezitați să ne contactați.

Stagiu de 6 săptămâni part-time: 10 ianuarie 2022 – 21 februarie 2022

Termen limită pentru înscrieri: 15 decembrie 2021