+40 745 160 163

trasfer drepturi intelectuale
trasfer drepturi intelectuale

Cum se raportează clienții la brand?

Fiecare brand trebuie să aibă propria abordare, să fie mereu în tandem cu schimbările socio-politico- culturale ale vremii pentru a ține pasul cu fiecare nevoie nouă pe care indivizii o au în ideea păstrării anumitor standarde și fidelizarea clienților în raport cu ceea ce oferă. Brandurile trebuie să se readapteze în funcție de schimbări și să fie prezente.

Cum poți transforma produsele, respective serviciile tale în branduri reconoscibile care să genereze vânzări cât mai ușor?

ÎNREGISTREAZĂ-ȚI MARCA!

Poate fi primul pas în crearea unui business de success. Este o realitate faptul că suntem înconjurați de branduri la fiecare pas și poziționarea acestora stă la baza alegerilor noastre.

Aici intervine necesitatea de-ați înregistra marca pentru a te poziționa pe piața de consum. Protejarea proprietății intelectuale atrage după sine unicitatea serviciilor pe care le oferi și influențează decizia de cumpărare a consumatorilor. Nu doar faptul că îți oferă siguranța de a fi beneficiarul direct a muncii sau a ideii tale, ci înregistrarea unei mărci conferă clienților încredere în produsele tale.

Modul în care o afacere sau o companie își conturează imaginea prin prisma consumatorilor reprezintă drumul acesteia în ascensiunea brandului. Individul simte nevoia ca un brand să se ridice la nivelul asteptărilor sale, oferindu-i o varietate de bunuri care îl fac să se întoarcă mereu având siguranța că va găsi tot timpul ceea ce caută. De aceea este important ca afacerea sau compania să încerce stabilirea unei relații consumator-brand ca fiind una perpetuă, devotată, în care clientul este pe deplin satisfăcut de serviciile oferite.

Înregistrarea unei mărci presupune o serie de proceduri și norme legislative care trebuie urmate îndeaproape. Agenția TAS, agenție cu experiență în proprietatea industrială, va întocmi toate cererile necesare, te va reprezenta în fata instituțiilor și va fi alături de tine în tot acest proces, oferindu-ți consultanță de care ai nevoie.