Agenția TAS pentru Nepoți de Crăciun

Când totul în jur este despre fapte bune, zâmbete și tradiții, alege să faci un cadou celor din jurul tău și de ce nu, și ție totodată.
În acest an, ne alăturăm cu drag acțiunii Nepoți de Crăciun ediția 8 a Asociației Magic People. Împreună suntem Nepoți de Crăciun pentru 3000 de vârstnici singuri, cu posibilități financiare reduse din județele Cluj, Mureș, Alba, respectiv Sălaj.

Te invităm să fii Nepot de Crăciun alături de noi!

Oferim servicii complexe în aria proprietății intelectuale, constând în consultanță, înregistrare și monitorizare mărci și indicații geografice. Așadar faptul că tu alegi să-ți protejezi brandul, aduce totodată fericirea în rândul vârstnicilor către care merg ulterior pachetele în urma acțiunii umanitare a celor de la Magic People.

100% din investiția pe care o faci pentru a-ți proteja proprietatea intelectuală va reprezenta o donație prin care poți fi chiar TU Nepot de Crăciun contribuind la fericirea celor 3000 de bunici.

Înregistrarea mărcii care asigură succesul produsului tău reprezintă un aspect deloc de neglijat în longevitatea afacerii tale. Acum ai însă și ocazia de a face un bine celor din jur, pornind chiar de la ține.

Haideți să fim împreună Nepoți de Crăciun!

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi!

Ultimele articole și noutăți

Taxele înregistrării unei mărci

Să-ți protejezi proprietatea intelectuală este o necesitate pentru succesul și creșterea valorică a business-ului/ brandului/ serviciile/ produsele pe care le oferi. Proprietatea intelectuală este modul în care puterea acestor idei este protejată și sprijinită în...

read more

Utilizarea drepturilor de autor de către alte persoane

Vă povesteam într-un articol anterior cum poți să-ți protejezi munca prin drepturile de autor. Dar ce implică utilizarea drepturilor de autor de către alte persoane? Cine deține drepturile de autor asupra unei opere? Dacă creez o lucrare în timp ce sunt angajat, cine...

read more

Desene și modele industriale în Uniunea Europeană

Să ne imaginăm că ați creat noi desene și modele industriale. Doriți să comercializați și să distribuiți produsul pe piața Uniunii Europene (UE), însă vă temeți ca nu cumva alții să culeagă roadele de pe urma desenului/modelului pe care tocmai l-ați creat. Prin...

read more