Agenția TAS pentru Nepoți de Crăciun

Când totul în jur este despre fapte bune, zâmbete și tradiții, alege să faci un cadou celor din jurul tău și de ce nu, și ție totodată.
În acest an, ne alăturăm cu drag acțiunii Nepoți de Crăciun ediția 8 a Asociației Magic People. Împreună suntem Nepoți de Crăciun pentru 3000 de vârstnici singuri, cu posibilități financiare reduse din județele Cluj, Mureș, Alba, respectiv Sălaj.

Te invităm să fii Nepot de Crăciun alături de noi!

Oferim servicii complexe în aria proprietății intelectuale, constând în consultanță, înregistrare și monitorizare mărci și indicații geografice. Așadar faptul că tu alegi să-ți protejezi brandul, aduce totodată fericirea în rândul vârstnicilor către care merg ulterior pachetele în urma acțiunii umanitare a celor de la Magic People.

100% din investiția pe care o faci pentru a-ți proteja proprietatea intelectuală va reprezenta o donație prin care poți fi chiar TU Nepot de Crăciun contribuind la fericirea celor 3000 de bunici.

Înregistrarea mărcii care asigură succesul produsului tău reprezintă un aspect deloc de neglijat în longevitatea afacerii tale. Acum ai însă și ocazia de a face un bine celor din jur, pornind chiar de la ține.

Haideți să fim împreună Nepoți de Crăciun!

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi!

Ultimele articole și noutăți

Întrebări frecvente: marcă comercială

Ce este o marcă comercială? O marcă este un semn capabil să distingă bunurile sau serviciile unei entități/companii față de ale altora. Mărcile sunt protejate prin proprietate intelectuală. Cum pot să protejez o marcă? La nivel național/regional, protejarea mărcii...

read more

Întrebări frecvente: Brevet

Ce este un brevet? Un brevet este un drept exclusiv acordat pentru o invenție. Cu alte cuvinte, un brevet este un drept exclusiv asupra unui produs sau a unui proces care, în general, oferă un nou mod de a face ceva sau oferă o nouă soluție tehnică unei probleme....

read more