Agenția TAS pentru Nepoți de Crăciun

Când totul în jur este despre fapte bune, zâmbete și tradiții, alege să faci un cadou celor din jurul tău și de ce nu, și ție totodată.
În acest an, ne alăturăm cu drag acțiunii Nepoți de Crăciun ediția 8 a Asociației Magic People. Împreună suntem Nepoți de Crăciun pentru 3000 de vârstnici singuri, cu posibilități financiare reduse din județele Cluj, Mureș, Alba, respectiv Sălaj.

Te invităm să fii Nepot de Crăciun alături de noi!

Oferim servicii complexe în aria proprietății intelectuale, constând în consultanță, înregistrare și monitorizare mărci și indicații geografice. Așadar faptul că tu alegi să-ți protejezi brandul, aduce totodată fericirea în rândul vârstnicilor către care merg ulterior pachetele în urma acțiunii umanitare a celor de la Magic People.

100% din investiția pe care o faci pentru a-ți proteja proprietatea intelectuală va reprezenta o donație prin care poți fi chiar TU Nepot de Crăciun contribuind la fericirea celor 3000 de bunici.

Înregistrarea mărcii care asigură succesul produsului tău reprezintă un aspect deloc de neglijat în longevitatea afacerii tale. Acum ai însă și ocazia de a face un bine celor din jur, pornind chiar de la ține.

Haideți să fim împreună Nepoți de Crăciun!

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi!

Ultimele articole și noutăți

MARCĂ COMERCIALĂ – Cunoștințe practice

O marcă comercială este un semn, design sau expresie care poate identifica produsele sau serviciile unei anumite surse față de ale altora, deși mărcile comerciale folosite pentru identificarea serviciilor sunt denumite de obicei mărci de servicii. Deținătorul unei...

read more

Cum se raportează clienții la brand?

Fiecare brand trebuie să aibă propria abordare, să fie mereu în tandem cu schimbările socio-politico- culturale ale vremii pentru a ține pasul cu fiecare nevoie nouă pe care indivizii o au în ideea păstrării anumitor standarde și fidelizarea clienților în raport cu...

read more

Exerciții de Fericire – marcă înregistrată

Povestea  brandului Exerciții de Fericire a pornit din dorința de a împărtăși cu cei din jur experiențe și modalități prin care să simți și să transmiți o stare de bine Am discutat pe tema brand-ului Exerciții de Fericire cu Georgiana, inițatoarea...

read more